Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

300ZX Owners Club

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
  • Replies 44
  • Views 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Featured Replies

I think you're trying to ask if anyone speaks Croation or Bosnian?

If anyone does pipe up but i know i dont :)

da li netko na ovom forumu razumije hrvatski (bosanski) jezik??:bow:

rough translation :

whether someone over ovom forum enter into the feelings of Croatian ( Bosnian ) language

It's says "Is anyone speaking Croation or Bosnian on this forum" ?.

Marin,

Ako imas neko pitanje mozes ovde da pises i jacu da prevedem:-)

mi govorit malen bosanski

• Author
haha kako ti znas bosanski?

Ja živim u BiH i tu se naravno govori bosanski (hrvatski )jezik. Meni bi trebala pomoć oko mog 300 ZX, i da li ti poznaješ (imaš) taj auto?

Ja živim u BiH i tu se naravno govori bosanski (hrvatski )jezik. Meni bi trebala pomoć oko mog 300 ZX, i da li ti poznaješ (imaš) taj auto?

Naravno, ja vozim taj auto ali bas sam se iznenadio da ih cak ima i u Bosni :)

Reci koje probleme imas pa ce mo ti probati pomoci koliko mozemo.

• Author
It's says "Is anyone speaking Croation or Bosnian on this forum" ?.

Marin,

Ako imas neko pitanje mozes ovde da pises i jacu da prevedem:-)

Kad sam procitao ovo sto si napisao,rekao sam,jako lijepo od ovoga covjeka :)

Gledao sam tvoj video i mislim da mi mozes pomoci. Ja vozim utrke na 402 m i odvozio sam najbrze 13.5 s. Cesto su me pratili kvarovi koje sam morao osobno popravljati, jer kod nas nitko nece da taj auto pravi. Ja imam zelju ugraditi jace turbine, dizne, ... Da li si ti sam sklapao svog ZX?

keh!

he said whatever you do dan dont buy the jwt chip :rofl:

no he said.

its games night, were playing Giggity, Sex

• Author
Naravno, ja vozim taj auto ali bas sam se iznenadio da ih cak ima i u Bosni :)

Reci koje probleme imas pa ce mo ti probati pomoci koliko mozemo.

U cjeloj bosni i hercegovini imaju samo dva (z32), jedan u Mostaru (moj zx), a drugi u Banjaluci :) Ja sam tesko dosao do njega. Imao sam problema oko turbina koje sam ja pokvario blokirajuci crijeva za odusak pritiska, posljke tog sam ih poslao u Hrvatsku na reparaciju i opet su kratko trajale. Izvadio sam motor prije 10 dana i odlucio ga sredit da bude jak i ispravan. Znam da je to jako skupo i da necu moc brzo to ostvarit al idem polako pa doklen mognem.

• Author

Z32KING

poslao sam ti poruku a ne znam kako nije na ovom "thread"?

• Author

2w6yni8.jpg

flzn6p.jpg

qnw4xv.jpg

ovo je pocetak mog rada i da vas uvjerim da i u BiH ima zx300 :)

U cjeloj bosni i hercegovini imaju samo dva (z32), jedan u Mostaru (moj zx), a drugi u Banjaluci :) Ja sam tesko dosao do njega. Imao sam problema oko turbina koje sam ja pokvario blokirajuci crijeva za odusak pritiska, posljke tog sam ih poslao u Hrvatsku na reparaciju i opet su kratko trajale. Izvadio sam motor prije 10 dana i odlucio ga sredit da bude jak i ispravan. Znam da je to jako skupo i da necu moc brzo to ostvarit al idem polako pa doklen mognem.

Ovdje je bilo slucajeva gdje se auto ostavi kod mehanicara I nedobiju ih nazad posle cijele godine cak pa da znas nigdje nikom to nije lako ali ko sto kazes samo polako a dobro je da imas internet jel to puno pomogne da naucis dosta o tom tipu zato sto su puno komplikovani.

eta harasho yesli te dyelish medlina ochin ochin medlina , kak z32 king skazal eta nyeprosta ,davai forum suda yesli tibya yest vaprost zdez eta manoga prikrasno expert , eezvani moi ruski yezik ya nyet znayu Bosni

yesli te hosish ya budu skora dva turbina ( byez platna dlia tibya ) patamushta ya dyelu demontage ee montage moi motor na sleyadusha myasit

shesliviy

Steve

• Author
Ovdje je bilo slucajeva gdje se auto ostavi kod mehanicara I nedobiju ih nazad posle cijele godine cak pa da znas nigdje nikom to nije lako ali ko sto kazes samo polako a dobro je da imas internet jel to puno pomogne da naucis dosta o tom tipu zato sto su puno komplikovani.

A gdje ti zivis , i jel kod vas tesko doc do djelova za zx?

A gdje ti zivis , i jel kod vas tesko doc do djelova za zx?

Ja sam u Londonu ovo je generalno Engleska stranica ali ima clanova sa sve strane svijeta. Dijelove uopste nije tesko naci ali vecinom svi kupuju sa interneta jeli izadje puno jeftinije.