Jump to content

Electrical problems


Recommended Posts

:confused: After running the Zed for nearly two years without any problems at all. I was shocked the other night to find after starting the car, then turning the headlights on. After about ten seconds the dipped beam, side lights, rear lights, interior lights all went out whilst the main bean immediately turned on. After that I could not get anything to work bar the main beem. I couldn't even turn the main beam off with the stork. After eventually finding the right fuse down in the drivers side foot well, only to find it blown. Changed it & all was fine. The next few days were ok untill last night after driving about a mile down the road it happened again. All lights out but main beam full on. Has any body had similar problems or got any suggestions how to cure it.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use