Jump to content

problems starting+idle


Guest HECTOR

Recommended Posts

My black tt has got a real problem starting, it turns over for ages and after spraying about 20quids worth of fuel it fires up reluctently and has an irratic idle. It'll sit at around a 1000rpm and then drops of to way below 500rpm to the point of nearly stalling, almost as if one of the cylinders isnt firing.

I've changed the plugs and got no joy from that, but the coil packs seemed very brittle so im thinking maybe one of them is doggy?

but then to add to my confusion a mechanic (my mates supra mechanic of all people! lol) reckons it sounds like an airleak. Its had its emissions tested recently and they were spot on, but that was probably on one of the few occasions that it was behaving, 8 times out of ten it's doing the above.

Sorry for going on but Im new to this message posting buisness

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use